Anu Hopian yleisöluento Porissa 10.4.: Kemiaa keittiössä
Suomalaisten Kemistien Seuran satavuotisjuhlaan liittyen seura ja sen paikallisyhdistykset järjestävät lukuisia kemiaan liittyviä tilaisuuksia ympäri Suomea. 10.4. voi Porissa seurata professori Anu Hopian luentoa Kemiaa keittiössä: myyttejä ja uskomuksia ruuanlaiton kemiasta.
Suomalaisten Kemistien Seuran satavuotisjuhlavuoden luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ilman ennakkoilmoittautumisia.
10.4. klo 18-20 luennon pitää Turun yliopiston professori Anu Hopia aiheesta Kemiaa keittiössä: myyttejä ja uskomuksia ruuanlaiton kemiasta. Paikka Porissa on Opistotalon Auditorio, Gallen-Kallelankatu 14.
Anu Hopia on suomalainen kirjailija ja elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Hän on kirjoittanut ja luennoinut ruoanlaiton kemiasta 1990-luvun puolivälistä allkaen.
Suomalaisten Kemistien Seuran Satakunnan alueella toimiva paikallisyhdistys Länsi-Suomen Kemistiseura täyttää 40 vuotta vuonna 2019.
Tutustu Suomalaisten Kemistien Seuran satavuotisjuhlanvuoden tilaisuuksiin Kemia 100-kotisivulla.